15. oktoober 2012, 06:19
Muretainas kartuliga
Kartul muudab muretaina lausa krõbedaks. Maitselt on ta üsna mage, mistõttu on retseptis lisatud ka veidi soola. Sarnaselt kohupiima-muretainale on seda taigent pisut raskem töödelda, kuid tulemus on seda väärt. Lisaks saad ära kasutada eelmisest päevast järele jäävaid keedukartuleid.
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
+ 2 tundi külmikus tahenemiseks
Koostisosad
150 g Nisujahu
150 g Kartul (keedetud, jahutatud)
150 g Või
0.5 tl Sool
Valmistamine
Riivi kartulid peene riiviga ning sega need toasooja võiga ühtlaseks massiks. Lisa jahu ja sool ning mätsi käte abiga ühtlaseks tainaks. Pane kile sisse ja aseta vähemalt paariks tunniks külmkappi tahenema.
VAATA RETSEPTI
Rikkalik kõrvitsapirukas
Kommentaarid (0)