Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
150 g Või
3 dl Nisujahu
Sool
3 spl Vesi
TÄIDIS
300 g Rabarber (tükeldatud)
1 tl Kaneel (jahvatatud)
2 tk Muna
1.5 dl Suhkur
30 g Või
1 spl Nisujahu
KAUNISTAMISEKS
Tuhksuhkur
Valmistamine
Näpi või, jahu ja sool purutaoliseks massiks. Lisa vesi ning sega ühtlaseks tainaks. Suru see 24 cm läbimõõduga võitatud pirukavormi põhja ja äärtele. Küpseta 200° juures 10 minutit. Lõika rabarberid 2 cm laiusteks tükkideks ja kata nendega koogi põhi, puista üle kaneeliga. Sulata või. Vahusta munad ja suhkur, lisa sulavõi ning jahu. Vala segu eelküpsetatud põhjale ja küpseta veel 25 minutit. Puista üle tuhksuhkruga ning serveeri soojalt.
Kommentaarid (0)