Tanguvorst ürtidega küpsetatud peediga
Kogus: kolmele
Koostisosad
400 g tanguvorst toorsuitsulihaga (Oskar)
LISAND
1 tk Väiksem punapeet
1 tk Sibul
1 tl Suhkur
1 sl Õli
1 sl Sinihallitusjuust
1 sl seedermänniseemned
tüümian, rosmariin
verevoblika lehti
Soola
Valmistamine
1. Koori punane peet ja lõika väikesteks sektoriteks.2. Haki sibul paksemateks viiludeks.3. Kuumuta pannil õli ja sulata selles suhkur. Lisa peedi ja sibula viilud. Kuumuta paari minuti jooksul.4. Lisa pannile ka hakitud ürdid ja seedermänniseemned, maitsesta soolaga ja lase kergelt haududa.5. Viimasena lisa pannile sinihallitusjuustukuubikud. Sega läbi ja serveerimisel lisa verevoblika lehti. # Eelista šalottsibulat, see on mahedama maitsega.
Kommentaarid (0)