Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
KOOK
4 dl nisujahu
2 dl suhkur
1.25 dl Kakaopulber
2 tl Kaneel (jahvatatud)
1 tl Küpsetuspulber
0.5 tl Tšillipulber
0.5 tl sool
2.5 dl vesi
65 ml rapsiõli
1 sl Palsamiäädikas
ŠOKOLAADIGLASUUR
1 dl suhkur
0.5 dl kakaopulber
0.5 tl Kaneel (jahvatatud)
25 g või
0.5 dl vesi
50 g Tume šokolaad, 72% kakaod
Valmistamine
Koogipõhjaks sega kõik ained kokku ja küpseta 180-kraadises ahjus 30 minutit. Jahuta. Kaunista soovi korral šokolaadiglasuuriga, milleks pane vajalikud ained potti ja kuumuta, kuniks ained on segunenud ühtlaseks vedelaks massiks. Määri glasuur koogile, jahuta esmalt toasoojuseni ja pane siis paariks tunniks külmkappi ootele.
Kommentaarid (0)