Salati retseptid

Soe kartulisalat 

Monika Kelle, 15. aprill 2008, 09:45
 
Praekartulite moodsam ja tervislikum alternatiiv.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
500 g Väiksed või Pariisi kartulid
100 g Spinat
1 tk Punane sibul
100 g päikesekuivatatud tomatid õlis
KASTE
1 sl Valge veini äädikas
1 dl Õli
0.5 tl Sool
0.25 tl Must pipar
0.5 dl Pähklid (röstitud)

Valmistamine
Keeda kartulid soolaga maitsestatud vees. Lõika sibul poolviiludeks ja prae koos väiksemaks lõigatud spinatilehtedega õlis. Lisa päikesetomatid ja kartulid. Kastmeks sega 1 dl (päikesetomatikonservi) õli veiniäädika ja maitseainetega. Tõsta soe salat kaussi, vala peale kaste ning riputa üle pähklitega. Sobib kanaliha juurde.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee