Hommikusöögi retseptid

Hakklihatäidisega pannkoogid 

Angeelika Kang, 17. jaanuar 2008, 12:11
Hakklihatäidisega pannkoogid 
Paljude lemmikuks saanud pannkoogid saad teha valmis ka varem, täita täidisega ja siis ahjus soojendada.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
TAINAS
2 tk Muna
5 dl Piim
1 tl Sool
1 dl Odrajahu
1.5 dl nisujahu
25 g Või
TÄIDIS
300 g Hakkliha
1 tl Sool
0.5 tl Must pipar
1 tl Basiilik (kuivatatud)
1 tk Punane paprika
1 tk Porrulauk
3 küünt Küüslauk
2 sl Tomatipasta
1 dl Vesi
1 dl Riivjuust

Valmistamine
Hakklihatäidisele annavad maitset paprika, tomat, küüslauk ja ürdid. Taina jaoks klopi munad ja piim. Lisa sool ja jahud. Hoia tainast 1 tund külmikus. Sulata või ja lisa tainale. Küpseta õhukesed ülepannikoogid. Täidise jaoks pruunista pannil hakkliha. Maitsesta soola, pipra ja basiilikuga. Lisa hakitud paprika, porru ja küüslauk. Sega juurde tomatipasta ja vesi. Hauta 10 minutit. Lõpuks sega juurde riivjuust. Tõsta täidis pannkookidele ja keera rulli.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee