Taimetoitlase ühepajatoit
Kogus: neljale
Koostisosad
2 dl herned (võivad olla külmutatud)
3 dl (tükeldatud kaunu Aeduba ehk Türgi uba
2 tk (suurt) Porgand
4 tk Mustjuur
1 tk Seller
2 sl Või
1 dl vesi
4 tk munarebu
4 sl Piim
Aed-harakputk
Basiilik (värske)
Koriander
Piparmünt
Salvei
Piparrohi
Majoraan
Tüümian
2 sl hakitud maitseroheline
Valmistamine
Köögiviljad tükeldada kuubikuteks. Porgand, hernes ja aeduba kuumutada võis, lisada vesi, kuumutada keema. Lisada ülejäänud köögiviljad ja ürdid ning keeta tasasel tulel kaane all, kuni viljad on peaaegu pehmed. Munad segada lahti, lisada piim ja maitseürdid ning segu valada köögiviljadele. Kuumutada, kuni munasegu on hüübinud. Serveerimisel riputada peale maitserohelist. Retseptis on pakutud maitsestamiseks sobivaid ürte, enesele meeldivad kombinatsioonid ja kogused tuleb endal leida. Head katsetamist!
Kommentaarid (0)