Lihatoidu retseptid

Grillitud kartuliviilud sibula ja ürtidega 

Toidutare, 11. juuli 2008, 11:57
Grillitud kartuliviilud sibulagaFoto: Jaan Heinmaa
Grillitud kartulile annavad imehea maitse küüslauk ning basiilik.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
4 tk Kartul
1 tk Sibul
4 küünt Küüslauk
0.5 dl hakitud Basiilik (värske)
50 g Või
1 tl Sool
0.5 tl Must pipar

Valmistamine
Pese kartulid ja lõika õhukesteks viiludeks. Pane suurele fooliumitükile ning puista peale soola ja pipart. Kata hakitud sibula, küüslaugu ja basiilikuga. Kõige peale aseta väikesed võitükid. Vormi tihedaks pakikeseks ning grilli 20-40 minutit, sõltuvalt kartuliviilude paksusest. Keera pakike poole grillimise pealt ümber, et kartul küpseks ja maitsestuks ühtlaselt. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee