Taimetoidu retseptid

Paneeritud kartulid 

Toidutare, 21. aprill 2008, 11:05
Kui eelmisest päevast jäi järele kartuleid ning soovid valmistada midagi põnevat ja originaalset, kuid mitte keerulist, on paneeritud kartulid just õige toit. Selleks ei kulu palju aega ega toiduaineid.

Koostisosad
2.5 tk keedetud kartul
0.5 tk Muna
0.75 sl jahu
praadimiseks õli
Kartulimaitseaine
Must pipar
Petersell

Valmistamine
Lõika kartulid viiludeks. Klopi munad lahti ja maitsesta kartulimaitseaine ning pipraga. Lase õli pannil soojaks. Kasta kartuliviilud algul munasse ja siis jahusse ning pane pannile praadima. Prae mõlemalt poolt. Serveerimisel kaunista peterselliga. Lisandiks sobivad värsked köögiviljad või lihtne värsketest köögiviljadest tehtud salat.