Kiudainerikkad toidud

Porgandid aedubade ja munaga 

Toidutare, 18. aprill 2005, 19:46
Hautatud porgandid ja aedoad munaga.

Koostisosad
500 g Porgand
500 g Aeduba ehk Türgi uba
5 dl vesi
sool
3 sl või
1 sl jahu
1 tl vürtsikaste
maitsetaimed (meliss,tüümian,majoraan)
3 sl riivitud juust
4 tk keedetud muna
või neljast munast tehtud omalett
(vorst või sink)

Valmistamine
Tükeldatud porgandid ja aedoad pannakse keeva, soolaga maitsestatud vette, keedetakse peaaegu pehmeks. Või sulatatakse, selles kuumutatakse jahu helekollaseks, lisatakse vürtsikaste ja aedviljad koos keeduleemega. Keedetakse koos 5-8 minutit, maitsestatakse. Lauale andmisel pannakse toidule tükeldatud mune või omletti ja riivitud juustu. Munade asemel võib võtta ka vorsti- või singiviile.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee