Veiseliha retseptid

Carpaccio veisesisefileest 

Toidutare, 18. märts 2011, 07:43
Eelroog hea kvaliteediga lihast, mis valmib vähese vaevaga, ent nõuab veidi vilumust.

Kogus: neljale

Koostisosad
1 tk Veisesisefilee
0.5 tl sool
0.5 tl suhkur
1 tl Must pipar
1 tk purustatud küüslauguküüs
1 sl Koriander
1 tl sidrunimahl

Valmistamine
Valmista maitsesegu ning määri lihale, pane liha kilekotti ja tõsta ööpäevaks külma. Seejärel keera liha fooliumisse ja tõsta 1-2 ööpäevaks sügavkülma. Serveerimisel lõika lihast hästi õhukesed viilud. Soovi korral paku koos sinepikastmega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee