Ungari köök

Kartuli-paprikahautis 

Sirje Rekkor, 6. detsember 2004, 00:11
Kartuli-paprikahautis sobib lisandiks lihatoitude juurde või ka kergeks põhiroaks.

Koostisosad
1 dl õli
2 tk Sibul
1 küüs Küüslauk
0.25 tl Köömne seemned
0.5 tl Paprika (jahvatatud)
3 dl vesi
sool
2 kg kooritud kartulid
2 tk roheline paprika
4 tk kooritud tomat

Valmistamine
Sibul ja küüslauk koorida ning hakkida. Paprikal eemaldada seemned ja valged membraanid, viljaliha tükeldada ribadeks. Tomatid tükeldada kuubikuteks. Kartulid koorida ja lõigata õhukesteks viiludeks. Kuumutada õli paksupõhjalises keedunõus, praadida sibul ja küüslauk klaasjaks. Lisada köömned, paprikapulber ja vesi. Lisada kartuliviilud, tükeldatud tomatid ning paprikaribad. Hautada kaane all umbes 30 minutit. Kartuli-paprikahautis sobib lisandiks lihatoitude juurde või ka kergeks põhiroaks.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee