Kiudainerikkad toidud

Idamaine lillkapsa-porrusalat 

Sirje Rekkor, 5. detsember 2004, 21:09
Soe lillkapsa-porrusalat sojakastmes.

Koostisosad
1 tk Lillkapsas
0.5 tk Porrulauk
1.5 sl õli
sool
1.5 tl Karri
1 sl sojakaste
Must pipar

Valmistamine
Lillkapsaõisikud eraldada ja lõigata umbes poolesentimeetristeks viiludeks. Ka lillkapsa varreosa lõigata viiludeks. Porrusibul loputada hoolikalt ja valge osa viilustada. Õli kuumutada pannil, kuumutada selles lillkapsast ja porrut, maitsestada soola, karri ja pipraga. Lisada sojakaste, katta kaanega ja hautada tasasel tulel umbes 5 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee