Kiudainerikkad toidud

Küpsetatud punapeet küüslaugu ja punega 

Toidutare, 22. oktoober 2004, 22:27
Fooliumis küpsetatud punapeet küüslaugu ja punega.

Koostisosad
0.5 oksa Pune
1 tk Peet
0.5 tk Küüslauk
50 g paks jogurt või kodujuust
riivitud sidrunikoor
meresool
purustatud must pipar
foolium

Valmistamine
Kuumutada ahi 190°C juurde. Panna mõned punelehed kaunistuseks kõrvale. Küüslauk koorida ja lõigata hästi õhukesteks viiludeks. Peedid pesta hoolikalt ja pakkida fooliumisse. Igasse peedipakikesse panna lisaks ka paar punelehte ning küüslauguviilu. Küpsetada umbes tund aega, kuni peedid on pehmed. Küpsenud peetidel lasta veidi jahtuda, avada pakid, peedid koorida ja lõigata pooleks. Peedipoolikud panna vaagnale, lisada jogurt. Garneerida punelehtede ja sidrunikooreribadega. Riputada peale purustatud meresoola ja pipart. Võib serveerida soojalt või ka toatemperatuuril.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee