Lihatoidu retseptid

Peekoniga praetud kabatšokid 

Toidutare, 11. september 2004, 16:23
Peekoniga praetud kabatšokiviilud on sobiv lisand külmade või kuumade liharoogade juurde.

Koostisosad
175 g Kabatshokk
0.25 tk sibul
0.5 tk küüslauguküüs
37.5 g peekon
sool
valge pipar
õli

Valmistamine
Kabatšokid pesta, kuivatada ja lõigata umbes 1,5 cm paksusteks viiludeks. Sibul lõigata õhukesteks rõngasteks ja peekon ristipidi õhukesteks viiludeks. Kuumutada suur prae- või wokpann ja praadida peekoniviilud omas rasvas. Vähehaaval lisada sibularõngad ja purustatud küüslauk ning praadida pehmeks. Lisada kabatšokiviilud, keerata ja hautada kaane all, kuni need on pehmed, kuid tahked. Maitsestada soola ja valge pipraga. Vajadusel lisada praadimiseks õli. Kui peekon on väga rasvane, tuleks osa rasva ära kallata. Pakkuda külma või kuuma liharoaga. Sobib hästi ka külma singi-, prae- ja keelelõikudega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee