Taimetoidu retseptid

Grillitud artišokid 

Toidutare, 18. mai 2008, 10:40
Kaalukate roog, TST-8 Grillitud artišokid vürtsika kastmega. 

Koostisosad
4 väikest artishokki
soola
sidrunipipart
1 küüslauguküüs
3 sl valget balsamäädikat
4 tl taimeõli
punet
valget pipart
KASTE:
1 sibul
4 sl ketshupit
4 sl tomatipastat
3 sl veiniäädikat
2 tl taimeõli
pisut tshillipulbrit
pisut Cayenne´i pipart
1 tl punet
2 sl hakitud murulauku
mõni tilk vedelat suhkruasendajat

Valmistamine
Lõika artišokid pooleks ning hauta neid soola ja sidrunipiraga maitsestatud vees 10 minutit. Suru puruks küüslauguküüs, sega palsamiäädika, puneme, soola ning pipraga. Võõpa segua rtišokkidele ja grilli neid pidevalt pöörates 10-12 minutit. Kastme jaoks haki peeneks sibul, sega see ketšupi, tomatipasta, äädika, õli, tšillipipra, Cayenne´i pipra, pune ja hakitud murulauguga.
Maitsesta soola ja vedela suhkruasendajaga. Serveeri grillitud artišokke kastmega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee