Gluteenivabad retseptid

Kollane riis 

Toidutare, 2. august 2008, 15:36
Karri ja kurkumiga maitsestatud hautatud riis porgandi ning paprikaga.  

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 keskmise suurusega sibul
2 porgandit
1 kollane paprika
1 sl õli või margariini
4-5 dl vett
1 aedviljapuljongikuubik
2 dl sõmerat riisi
1 ml karrit (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
1 ml kurkumit
PEALE:
hakitud peterselli

Valmistamine
Koori sibul ja porgandid. Haki sibul ning lõika porgandid väikesteks kuubikuteks. Eemalda paprika vars ja seemned ning lõika viljaliha väikesteks tükkideks. Kuumuta potis rasvaine ja sega selles natuke aega sibula- ja paprikatükke. Lisa vesi, aedviljapuljongikuubik, riis ja porgandikuubikud. Keeda umbes 20 minutit ning maitsesta karri ja kurkumiga. Puista valmis roale hakitud peterselli. Serveeri kollast riisi küpsetatud liha- või kanaroa juurde. Hästi sobib see ka suitsukalaga.
Serveeri kohe pärast valmistamist.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee