PORRU-JUUSTUSUPP
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
30
Koostisosad
25 g võid
2 sl jahu
1 l juurviljapuljongit
200 g sulatatud juustu
1-2 dl rõõska koort
1 porrulauk (u 175 g)
1/2 tl soola
SAIAKUUBIKUD:
4 tükki saia (u 100 g)
25 g võid
1/2 tl delikatesspaprikat
Valmistamine
ValmistusviisHaki porru hästi peeneks. Sulata kastrulis või, lisa jahu, sega ja prae kuldkollaseks. Lisa kastrulisse 1/4 puljongit, sega ja lisa siis ülejäänud puljong segades vähehaaval. Keeda u 5 minutit. Lisa juust ja koor. Keeda,kuni juust on sulanud. Lisa porrulauk ja maitsesta soola ning pipraga. Saiakuubikuteks määri või saiadele, riputa üle delikatesspaprikaga, lõika kuubikuteks ja rösti ahjus.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid
Kommentaarid (0)