Õhtusöögi retseptid

PORRU-JUUSTUSUPP 

Toidutare, 6. detsember 2006, 17:28
Koorene porru-juustusupp saiakuubikutega. Valmistamisaeg u 30 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
30

Koostisosad
25 g võid
2 sl jahu
1 l juurviljapuljongit
200 g sulatatud juustu
1-2 dl rõõska koort
1 porrulauk (u 175 g)
1/2 tl soola
SAIAKUUBIKUD:
4 tükki saia (u 100 g)
25 g võid
1/2 tl delikatesspaprikat

Valmistamine
ValmistusviisHaki porru hästi peeneks. Sulata kastrulis või, lisa jahu, sega ja prae kuldkollaseks. Lisa kastrulisse 1/4 puljongit, sega ja lisa siis ülejäänud puljong segades vähehaaval. Keeda u 5 minutit. Lisa juust ja koor. Keeda,kuni juust on sulanud. Lisa porrulauk ja maitsesta soola ning pipraga. Saiakuubikuteks määri või saiadele, riputa üle delikatesspaprikaga, lõika kuubikuteks ja rösti ahjus.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid