Õhtusöögi retseptid

PORRU-JUUSTUSUPP 

Toidutare, 6. detsember 2006, 17:28
Koorene porru-juustusupp saiakuubikutega. Valmistamisaeg u 30 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
30

Koostisosad
25 g võid
2 sl jahu
1 l juurviljapuljongit
200 g sulatatud juustu
1-2 dl rõõska koort
1 porrulauk (u 175 g)
1/2 tl soola
SAIAKUUBIKUD:
4 tükki saia (u 100 g)
25 g võid
1/2 tl delikatesspaprikat

Valmistamine
ValmistusviisHaki porru hästi peeneks. Sulata kastrulis või, lisa jahu, sega ja prae kuldkollaseks. Lisa kastrulisse 1/4 puljongit, sega ja lisa siis ülejäänud puljong segades vähehaaval. Keeda u 5 minutit. Lisa juust ja koor. Keeda,kuni juust on sulanud. Lisa porrulauk ja maitsesta soola ning pipraga. Saiakuubikuteks määri või saiadele, riputa üle delikatesspaprikaga, lõika kuubikuteks ja rösti ahjus.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.Lisandid

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee