Kalatoitude retseptid

Krevetipasteet 

Toidutare, 24. veebruar 2006, 07:15
Krevettidest ja vahukoorest valmistatud mädarõika, pipra ja sidrunimahlaga maitsestatud pasteet. 

Koostisosad
250 g kooritud krevette
1/2 sidruni mahl
100 g vahukoort
veidi mädarõigast
värskelt jahvatatud musta pipart
2-3 sl hakitud peterselli
kressilehti

Valmistamine
Pane u 12 krevetti kõrvale. Ülejäänud krevetid püreesta mikseriga ja sega koos sidrunimahla ning vahukoorega määritavaks massiks. Maitsesta noaotsatäie mädarõika ja pipraga. Lõpuks lisa petersell ja jäta pasteet u 1 tunniks külmkappi seisma. Serveerimiseks tõsta supilusikaga pasteeti taldrikule ja kaunista krevettide, kressilehtede ning täisteraleivast lõigatud ketastega.
Lisandid
Kress-salat, täisteraleib.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee