Linnuliha retseptid

Hot chicken 

Ruth, 3. juuni 2009, 14:30
Wokiroog kanalihast. (Retsepti autor on Guitar Safari kokk Tarmo Randes)Valmistamisaeg u 20 minutit.

Kogus: ühele

Koostisosad
400 g kanafileed
320 g punast paprikat
200 g ananassikonservi
chillipipart
160 g porrut
400 g keedetud riisi
broilerimaitseainet
Worchesteri kastet
soola

Valmistamine
Valmistusviis
Tükelda kõik koostisained peenteks ribadeks. Lase pann pliidil kuumaks, piserda sellele oliiviõli ja prae esimesena kanaribad. Kui liha on värvunud kuldpruunikaks, lisa paprika , chilli, porru ja ananass.Küpseta suurel kuumusel 3-5 minutit.maitsesta näiteks broilerimaitseaine, worchesteri kastme ja veidikese soolaga. Seejärel lisa riis , kuumuta ja serveeri kohe.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee