Võileivade retseptid

Ürdivõi 

triinu, 28. detsember 2004, 09:16
Maitsestatud võileivakate.

Koostisosad
värsked ürdid
või (ilma soolata)
sool

Valmistamine
Loputa ürdid hoolikalt jooksva külma vee all ning seejärel patsuta kuivaks pabersalvrätikuga.
Haki valitud ürt (kasuta 1 või valmistamiseks vaid üht valitud ürti) peeneks. Võta umbes 100 g võid ning lase sellel toatemperatuuril seista seni kuni see muutub pehmeks. Puista peenestatud ürdid kergelt üle soolaga, see aitab ürtide aroomi paremini esile tuua. Sega pehmenenud või ja peenestatud ürdid ühtlaseks massiks. Leia valminud ürdivõile kena anum ning hoia nagu tavapäraselt võid jahedas.
 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee