Linnuliha retseptid

Pannkoogid suitsukanaga 

Toidutare, 22. mai 2009, 15:44
Ülepannikoogid suitsukana-seenetäidisega. Valmistamisaeg määramata.

Kogus: ühele

Koostisosad
TAINAS:
5 dl piima
5 dl jahu
2 muna
veidi soola
TÄIDIS:
1 suur sibul
1 sl õli
150 g seeni
1 suur suitsukanakoib
2 sl hapukoort
purustatud musta pipart
aroomisoola
1 muna
praadimiseks õli
üleriputamiseks riivjuustu või -saia

Valmistamine
Valmistusviis
Küpseta tainast ülepannikoogid ja hoia soojas. Täidiseks hauta peenestatud sibul õli ja vee segus 10 minutit ehk kuni sibul on pehme ja vesi aurustunud. Lisa tükeldatud seened ja kanaliha ning maitseained ja hapukoor. Täidise sidumiseks võib lisada ühe toore muna. Pane igale koogile täidist, keera rulli ja aseta tihedalt väiksesse ahjuvormi. Riputa peale veidi riivjuustu või -saia ning küpseta 200 kraadi juures u 15 minutit, juustu kasutamisel niikaua, kui juust sulab ja hakkab mulle ajama.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Puljong, tee, kohv, värske salat.