Taimetoidu retseptid

Kirsikaste 

Mari, 12. detsember 2007, 06:56
MINU LEMMIKRETSEPT 20.aug.-15.sept. retseptivõistlus. Huvitav kaste linnu- ja ulukiliha juurde.

Koostisosad
500 gr. kirsse
1/2 spl. jahu
20 gr. võid
1 klaas valget veini
1/2 l. vett
20 gr. tuhksuhkrut,
kaneeli
sidrunikoort
nelki

Valmistamine
Kirssidel eemaldada kivid, marjad hõõruda püreeks, lisada võis kuumutatud jahu ja hautada mõni minut. Valada juurde vein, 1/2 liitrit vett ja lasta keema tõusta. Kaste hõõruda läbi sõela, lisada suhkur, riivitud sidrunikoor, peenestatud kaneel ja nelk. Keeta 10-15 minutit. Sarnase kastme võib valmistada ka õuna-, sõstra-, pohla- või ploomipüreest.
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee