Kiudainerikkad toidud

Sinepiga marineeritud sibulad 

Toidutare, 6. august 2004, 06:16
Teravamaitseline lisand.

Koostisosad
1 kg Väikesed sibulad
0.5 l Vesi
1 sl Sool
0.5 sl Suhkur
0.5 tl Pipraterad
0.25 tl Muskaatõis
0.5 tl Sinepiseemned
2 kuni 3 tk Loorberileht
4 sl Äädikas (30%)

Valmistamine
Võta väikesed nn. konservsibulad (võib ka teisi väikesi sibulaid marineerida). Eemalda sibulatel lahtised koored, pese ja pane keeva vette, keeda 3-4 minutit, jahuta külmas vees ja koori. Lõika sibulad nii kanna kui kaelapoolt tasaseks ja pane purki või laia suuga pudelisse, vahele puista maitseaineid. Vala jahtunud marinaad peale, nii et see sibulaid täielikult kataks. Purgid või pudelid sule kohe.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee