Kiudainerikkad toidud

Grillitud kartulisektorid ehk kartulipaadid 

Toidutare, 30. juuli 2004, 08:19
Grillitud kartulisektorid.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
8 tk Suur koorega kartul
1 sl Paprikapulber
1 dl Oliiviõli
1 tk Purustatud küüslauguküüs
50 g Riivjuust
Sool
Kokteilitikke

Valmistamine
Keeda kartulid õhtul valmis. Lõika kartulid pikuti sektoriteks. Sega purustatud küüslauk, paprikapulber ja oliivõli ja pintselda kartulid üle. Maitsesta soolaga ja grilli 8-10 minutit.
Grillitud kartulitele puista peale veidi riivitud juustu ja torka kartulisse üks hambatikk, et oleks mugavam süüa. Kartulisektoreid võid küpsetada ka ahjus või fritüüris.
Lisandid
Küüslaugukaste
Mädarõika-
kaste
Grillitud liha
Grillviinerid

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee