Linnuliha retseptid

Soe kanasalat fetaga 

Toidutare, 4. detsember 2012, 07:30
Soe kanasalat fetaga Signe ja Jaanika Anton
Hõrk brileri sisefilee ja soojad köögiviljad muudavad selle salati eriti maitsvaks ja toitvaks.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
200 g Broileri sisefilee
5 tk Kartul
100 g Suvikõrvits
Jääsalat
0.5 tk Granaatõun ( puhastatud seemned)
50 g Feta juust
Õli
Sool
Maitseürdid (kuivatatud)
KASTE
1 tl Dijoni sinep
2 tl Mesi (vedel)
2 spl Valge veini äädikas
2 spl Sidrunimahl
2 spl Õli

Valmistamine
1. Esmalt koori kartulid ning lõika need õhukesteks sektoriteks. Pane kartul 180 kraadisesse eelsoojendatud ahju umbes 10 minutiks küpsema, piserdades kartulitele veidi õli ning maitsestades soola ja ürtidega.
2. Samal ajal saad viilutada suvikõrvitsa ning hakkida kanafilee väiksemateks tükkideks. Maitsesta kanafilee vähese soolaga ning küpseta pannil. Kui kartulid on ahjus umbes 10 minutit olnud, lisa suvikõrvits ning küpseta veel 3-4 minutit. Enne serveerimist sega kokku kaste ning puhasta granaatõun.
3. Serveerimiseks tõsta salatikausi põhja salatilehed, siis pool granaatõuna kogusest, seejärel köögiviljad, kanafilee ning kõige peale uuesti granaatõuna seemned ja feta. Nirista peale kaste, sega kergelt läbi ja serveeri kohe.
Soe kanasalat fetaga

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee