Linnuliha retseptid

Kreemjas suitsukanapasta 

Toidutare, 26. november 2012, 13:49
Kreemjas suitsukanapasta Signe ja Jaanika Anton
Rammus ja meeldivalt kreemja tekstuuriga suitsukana pasta on hea näljakustutaja ja pastasse sisse toodud väike tšillilisand teeb seest mõusalt soojaks.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
250 g Suitsukana
200 g Šampinjonid
8 tk Päikesekuivatatud tomat
2.5 dl Rõõsk koor 10%-line
200 g Munanuudlid (tomati või tšiliga)
4 spl Toorjuust (tomati- või tšillimaitseline)
Sool

Valmistamine
1. Pese ja viiluta šampinjonid ning prae šampinjone 5 minutit, lisa hakitud kana ja päikesekuivatatud tomat. Prae veel paar minutit.
2. Vala pannile kohvikoor ja lisa toorjuus ning kuumuta kastet segades, kuni see tõuseb keema ja toorjuust on sulanud. Kui vaja, maitsesta kastet soolaga. Keeda ja kurna pasta ning vala kaste pastale. Sega läbi, serveeri kohe.
Kreemjas suitsukanapasta

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee