TuunikalaciabattadFoto: Jaan Heinmaa
27. november 2012, 11:22
Tuunikala-ciabatta
Pitsataolised tuunikalasaiad valmivad poole tunniga ja sobivad lastega külla tulnud sõpradele suupisteks. Soe amps on jahedal sügisel kõigi lemmik.
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
+ 4- 12 tundi külmikus
Koostisosad
1 tk Ciabatta
1 tk Paprika (roheline)
1 tk Paprika (punane)
200 g Mais (konservist)
200 g Tuunikala (konservist)
75 g Riivjuust
4 spl Tomatipasta või -salsa
Valmistamine
Lõika ciabatta pikuti pooleks ja siis veel pooleks, et saaksid neli saiatükki. Määri lõikepinnad tomatipüree või salsaga. Haki paprikad, nõruta maisi- ja tuunikalakonserv. Sega paprikatükid
ja konservid kokku 50 g riivitud juustuga. Jaga segu saiadele ja kata ülejäänud riivitud juustuga. Küpseta 200kraadises ahjus 12 minutit või kuni saiad on krõbedad.
Kommentaarid (0)