India köök

Köögiviljakarri punaste läätsede ja baklažaaniga 

Pille Enden, 12. november 2012, 07:32
Köögiviljakarri punaste läätsede ja baklažaaniga Jaan Heinmaa
India stiilis roog passib hästi keedetud riisiga. Vürtsikust saad karripasta kogusega ise reguleerida.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
2 tk Sibul
1 tk Baklažaan
2 tk Paprika
1 - 2 spl Punane karripasta
5 dl Puljong (köögivilja)
75 g Punane lääts
2 dl Kookospiim
150 g Herned (külmutatud)
50 g Spinat
SERVEERIMISEKS
Pruun riis
Mango-tšatni

Valmistamine
Koori ja haki sibulad. Lõika baklažaan kuubikuteks. Puhasta paprikad seemnetest ja lõika viiludeks. Kuumuta karripastat poti põhjas koos natukese puljongiga. Lisa hakitud sibul ja prae 5 minutit, kuni hakkab pehmenema. Sega hulka baklažaanikuubikud ning kuumuta veel 5 minutit, vajadusel lisa sorts puljongit. Lisa läätsed, kookospiim ja ülejäänud puljong. Hauta 10 minutit või kuni läätsed on peaaegu pehmed. Lisa paprikad ja kuumuta 10 minutit. Sega hulka herned ja spinat. Kuumuta läbi. Serveeri keedetud riisi ja mangotšatniga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee