Imelihtne, imemaitsev räimeluguFoto: Hele-Mai Alamaa
Kalatoitude retseptid
5. november 2012, 06:35

Imelihtne, imemaitsev räimelugu

Mõnusad krõmpsud kalapalad. Söö kartulipudruga või pane võileiva peale.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
200 g Räimefilee
Rukkijahu (paneerimiseks)
Sool (paneerimiseks)
1 tk Sibul
3 - 4 tk Kirsstomat
Oliiviõli

Valmistamine
Paneeri fileed soolaga maitsestatud rukkijahus. Soojenda ahi 225 kraadini. Lao paneeritud fileed vormi. Küpsemise käigus nad pisut kahanevad, võid julgelt pisut üksteise peale laduda. Koori ja viiluta sibul. Ja kui juhtub olema mõni kirsstomat, saada ühes sibularõngaste ja räimedega ahju. Enne piserda peale ka pisut oliiviõli. Küpseta kuldseks, umbes 25 minutit.