Kogus: kahele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
250 g Kartul
2 spl Oliiviõli
0.5 spl Valge veini äädikas
1 küüs Küüslauk
1 tk Punane sibul (väike)
250 g Peet (keedetud)
100 g Heeringas (filee, soolatud)
Koriander
Petersell
Must pipar
Valmistamine
Keeda koorega kartulid soolaga maitsestatud vees pehmeks. Jahuta, koori ja tükelda kuubikuteks. Sega kastmeks õli, äädikas, pipar, hakitud küüslauk ja hakitud sibul. Vala kastmesse peedikuubikud. Lisa tükeldatud heeringas, kartulid, hakitud petersell ja koriander.SOOVITUS:Kui lisad salatisse keedetud ja hakitud muna, mahendab see maitseid ja tõstab samas esile peedi magusid ja mahlaseid nüansse.
Kommentaarid (0)