Krõmps peedi-carpaccio
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
2 tk Peet
150 g Kitsejuust (poolküps)
1 peotäis Põld-võõrkapsas
Piiniaseemned
Palsamiäädikas
Palsamikreem
Oliiviõli
Valmistamine
Kuumuta ahi 200 kraadini. Koori peedid ja viiluta paarimillimeetristeks seibideks. Lao küpsetuspaberiga kaetud pannile, peale õli ja palsamiäädikat. Ahju, ja vaata tunde järgi, et oleksid ikka mõnusalt krõmpsud. Paar rukolasaba taldrikule, peale peediviilud. Siis lülita ahi grilli peale ja pudista kitsejuust pannile. Hoia ahjus, kuni tipud pruunikaks tõmbuvad. Siis peetidele seltsiks taldrikule. Veel kuival pannil röstitud piiniaseemneid, paar tilka balsamicokreemi. Ja ongi valmis!
Kommentaarid (0)