Taimetoidu retseptid

Muretainas kohupiimaga 

Eva Palu, 15. oktoober 2012, 06:18
Kohupiimaga tainas on võrreldes kalssikalise muretainaga rasvavaesem, ent maitselt ja tekstuurilt väga hea. Tainast on võrreldes n-ö tavalise muretainaga raskem töödelda ja see tahab ahjus ka pisut pikemat aega küpseda.

Koostisosad
150 g Kohupiim (kuivem variant)
150 g Või
150 g Nisujahu
0.5 tl Sool

Valmistamine
Haki külm või ja näpi see nisujahu-soola segu sisse. Lisa kohupiim ja mätsi ühtlaseks tainaks. Kata kilega ja pane 2-3 tunniks külmkappi.
VAATA RETSEPTI: Peedipirukas kohupiima-muretainast põhjal

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee