Lihtne hiina lihapadaFoto: Jaan Heinmaa
8. oktoober 2012, 06:33
Magushapu hiina lihapada
Pajaroog hiina köögi austajaile! Kui armastad magusteravaid roogi, lisa ka tšillit, kui mitte,
jäta lisamata. Pane riis tulele hetk enne roa tegema hakkamist, siis valmivad lisand ja lihapada
samal ajal.
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
500 g Seafilee
1 tk Porrulauk
3 spl Õli
2 spl Fariinsuhkur
4 spl Hiina sojakaste
4 spl Vesi
1 spl Valge veini äädikas
1 väiksem kaun Tšilli
SERVEERIMISEKS
Riis (keedetud)
Koriander
Valmistamine
Tükelda liha 0,5 cm laiusteks ja 5 cm pikkusteks ribadeks. Pruunista liharibad pannil õlis, lisa fariinsuhkur, sojakaste, vesi ja äädikas. Alanda kuumust ning lase 5–10 minutit kaane all podiseda. Lisa ribadeks lõigatud porru ja kuumuta veel 5 minutit. Serveeri riisi ja hakitud koriandriga.
Kommentaarid (0)