Lõunasöögi retseptid

Ploomide ja aprikoosidega täidetud seafilee 

Margus Tamm, 8. oktoober 2012, 06:29
Ploomide ja aprikoosidega täidetud seafileeFoto: Sandra Urvak
Sea sisefilee täitmine polegi nii keerukas, kui esialgu tunduda võib.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1 tk Sea sisefilee
100 g Mustad ploomid
100 g Aprikoos (kuivatatud)
1 tl Rosmariin (kuivatatud)
1 tl Liha üldmaitseaine
1 tl Sinep

Valmistamine
Võta pikk ja terav nuga ning uurista mõlemast otsast sea sisefileesse pikisuunas õnarus. Täida see tihkelt ploomide ja aprikoosidega. Hõõru filee pealtpoolt kokku rosmariini, liha üldmaitseaine ja sinepiga. Keera fooliumisse ja küpseta 180 °C ahjus 30–35 minutit. Anna lauale koos marineeritud kõrvitsa ja sooja punasekapsasalatiga.
Vaata:
Soe punasekapsasalat
Klassikaline kõrvitsasalat