Porgandi-fetajuustusvorm
Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
Valmistusaeg 40 min + küpseb 1 tund
Koostisosad
1 kg Porgand
6 tk Muna
6 spl Kartulijahu
200 g Feta juust
1 dl Pärlsibul (marineeritud)
1 dl Oliivid (mustad)
Sool
Must pipar
Muskaatpähkel (jahvatatud)
Valmistamine
Koori ja tükelda porgandid. Keeda väheses vees pehmeks ja püreeri. Jahuta. Klopi ükshaaval hulka munad. Sõelu juurde kartulitärklis. Lisa fetakuubikud, sibulad ja viilutatud oliivid. Maitsesta segu soola, pipra ja muskaatpähkliga. Vala mass võiga määritud 22 cm lahtikäivasse koogivormi. Küpseta 150-kraadises ahjus 1 tund. Jahuta ja kaunista füüsalite, pärlsibulate, päikesekuivatatud tomatite ja petersellilehtedega. Soovi korral nirista peale tordiželeed.Kogus 8 lõiku.
Kommentaarid (0)