Sealiha-kapsapadaFoto: Jaan Heinmaa
Lõunasöögi retseptid
24. september 2012, 06:29

Sealiha-kapsapada (1)

Seafilee asemel võid selles pajaroas kasutada ka veiseliha või kana. Kui soovid tervislikumat rooga, asenda suitsupeekon toorsuitsu seaseljafileega.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
300 g Seafilee
100 g Suitsupeekon (taine)
1 spl Õli
400 g Valge peakapsas
4 küünt Küüslauk
1 tk Porrulauk
1 tk Paprika (punane)
2 tk Porgand
2 spl Sojakaste
2 spl Hele siirup
6 dl Puljong
Must pipar
Sool
1 spl Nisujahu

Valmistamine
Kuumuta potis õli, lisa kuubikuteks lõigatud sealiha ja pruunista 5 minutit. Lisa hakitud peekon ja pruunista veel veidi. Sega juurde ribadeks lõigatud kapsas, hakitud küüslauk, viilutatud porru, porgand ja tükeldatud paprika, prae mõni minut. Seejärel lisa jahu, sojakaste, siirup, puljong ja pipar ning hauta tasasel tulel kaane all 30 minutit. Serveeri rooga keedetud riisi või kartulitega.