Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
300 g Seafilee
100 g Suitsupeekon (taine)
1 spl Õli
400 g Valge peakapsas
4 küünt Küüslauk
1 tk Porrulauk
1 tk Paprika (punane)
2 tk Porgand
2 spl Sojakaste
2 spl Hele siirup
6 dl Puljong
Must pipar
Sool
1 spl Nisujahu
Valmistamine
Kuumuta potis õli, lisa kuubikuteks lõigatud sealiha ja pruunista 5 minutit. Lisa hakitud peekon ja pruunista veel veidi. Sega juurde ribadeks lõigatud kapsas, hakitud küüslauk, viilutatud porru, porgand ja tükeldatud paprika, prae mõni minut. Seejärel lisa jahu, sojakaste, siirup, puljong ja pipar ning hauta tasasel tulel kaane all 30 minutit. Serveeri rooga keedetud riisi või kartulitega.
Kommentaarid