Küpsetised

Seenepannkoogid II 

Pille Enden, 24. september 2012, 06:28
Seenepannkoogid Jaan Heinmaa
Kookides võid värskete seente asemel kasutada ka seenejahu, mis lisa kuivainetele.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
300 g Seened või
2 spl Seenejahu
2 tl Või
Sool
Must pipar
1.5 dl Nisujahu
1 dl Odrajahu
1 tl Ürdisool
0.25 tl Muskaatpähkel (jahvatatud)
0.5 l Hapupiim
2 tk Muna
Õli (praadimiseks)
SERVEERIMISEKS
Küüslauk (purustatud)
Hapukoor
Sool

Valmistamine
Haki seened ja porru ning hauta võis pehmeks. Maitsesta soola ja pipraga ning jahuta pisut. Sega jahud, ürdisool ja riivitud muskaatpähkel. Klopi munad hapupiimaga lahti ja lisa vähehaaval jahusegule. Lase tainal 10–15 minutit seista ja lisa siis seene-porrusegu. Küpseta väikesed paksud pannkoogid. Serveeri küüslauguga maitsestatud hapukoorega.Kogus 16 tükki.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee