Kiudainerikkad toidud

Kakaobiskviit pohladega 

Pille Enden, 15. november 2012, 12:08
Pohlarull Jaan Heinmaa
Suussulav hapuka täidisega rull, mille valmistad kiiresti ja lihtsalt.

Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: üle 60 min
25 minutit + küpsetamiseks 10 minutit + jahtumiseks 30 minutit

Koostisosad
TAINAS
4 tk Muna
1.5 dl Suhkur
0.75 dl Nisujahu
2 spl Kartulijahu
3 spl Kakao
1 tl Küpsetuspulber
Suhkur (küpsetuspaberile raputamiseks)
TÄIDIS
100 g Pohl
1 dl Suhkur
1 spl Vanill- või vanilliinsuhkur
200 g Toorjuust (maitsestamata)
1 dl Rõõsk koor 35%-line
KAUNISTAMISEKS
Tuhksuhkur

Valmistamine
Vahusta munad suhkruga kõvaks vahuks. Sega omavahel jahu, kartulijahu, kakao ja küpsetuspulber. Sõelu kuivainesegu munavahu hulka ja sega ettevaatlikult. Tõsta küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuplaadile ja silu ühtlaseks. Küpseta 200kraadises ahjus 10 minutit. Tõsta biskviit suhkruga üleraputatud küpsetuspaberile. Keera paberi abil rulli ja lase jahtuda. Täidise valmistamiseks sega püreestatud pohlad, toorjuust, suhkur ja vanillsuhkur. Seejärel lisa vahustatud koor. Keera jahtunud kook lahti, laota sellele täidis ja rulli uuesti kokku.
Raputa peale tuhksuhkur.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee