Taimetoidu retseptid

Hirsipuder kodujuustuga 

Pille Enden, 23. november 2012, 10:41
Hirsipuder kodujuustuga Jaan Heinmaa
Kreemise ja maheda pudru võid valmistada ka magusana, maitsestades selle 3-4 sl suhkruga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
3 dl Hirss
11 dl Vesi
50 g Või
200 g Kodujuust
Sool

Valmistamine
Loputa hirss kuuma veega ja nõruta. Pane potti, lisa tuline vesi ning lase keema tõusta. Maitsesta soolaga. Alanda pliidi kuumust ja hauta umbes 30 minutit ehk kuni hirss on pehme. Sega hulka või. Tõsta pott pliidilt ning lase pudrul kaane all haududa veel 10 minutit. Lõpuks sega juurde kodujuust.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee