Toidutare 11. märts 2012 08:49

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
2 virsikut
50 g võid
½ dl suhkrut
1 tk kaneelikoort
PÕHI:
150 g võid
2½ dl suhkrut
3 muna
3½ dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit riivsaia ... võid

Valmistamine
Poolita virsikud ja puhasta kividest, lõika õhukesed viilud. Sulata või ja suhkur pannil ning lisa kaneelikoor, õhukesed virsikuviilud ja kuumuta. Võta virsikuviilud ja kaneelikoor välja. Keeda edasi kuni jääb u 1 dl kastet järgi. Sega või ja suhkur, lisa ükshaaval munad (sega igakord korralikult). Lisa küpsetuspulbriga segatud jahu ja lisa ettevaatlikult kastmele. Pane tainas u 1 ½ liitrisesse koogivormi ning jaota virsikuviilud ühtlaselt. Küpseta 175 kraadi juures u 45 minutit, ehk kuni kook on läbiküpsenud, proovi tikuga.