Kasutajate retseptid

Macchiato Panna cotta 

Toidutare, 11. veebruar 2012, 14:11
 

Kogus: kümnele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
Esspresso Rombouts Brasiliat 8 patja
Rõõskoor 38% 800 ml
Sojapiim vaniljemaitseline 200 ml
Vanilje 1 kaun
Suhkur 120 g
Konjak 20 g
Zelatiini lehed 4 tk

Valmistamine
Alustades on sul vaja mikrosõela ja head kastrulit, mõõdukat temperatuuri. Vala koor ja piim kastrulisse lisa sinna puhastatud vanlijekaun(tervik komplekt) kogu. Puista mikrosõela sisse kohvi puru padjakese seest ja asta mikrosõel koore segu sisse. Kuumuta vedeliku kastrulis sirka 10 minutit ja max 75 kraadini. Senikaua kui vedelik kuumeneb, pane zelatiinilehed külma vee sisse likku 10 min. Lisa vedliku sisse suhkur ja kuivaks väänatud zelatiini lehed. Sega kuni koostis ained on lahustunud. Võta mõõtekann või midagi analookset ja vala kogu pannacota segu läbi microsõela kannu. Vala pannacota segu kas (martiini klaasi, capuccino tassi, või suupisteks sobiv espresso tassi) Kui deserdid on piisavalt maha jahtunud, et külmkappi tahenema panna. Siis lase taheneda vähemalt 6 tundi.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee