Kasutajate retseptid

Kartulid rosmariiniga 

Toidutare, 2. veebruar 2012, 17:11

Kogus: kahele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
4 suurt kartulit
4 spl oliivõli
2 spl soolast margariini
2-3 oksa värsket rosmariini või 2 spl kuivatatud rosmariini
2 tl soola

Valmistamine
Keeda kooritud kartulid vähese soolaga (1tl), seejärel lõika sektoriteks. Ahjuvorm (leivavormis on ka väga hea küpsetada) vooderda küpsetuspaberiga. Sinna lisa 2spl õli ja 1spl margariini, lisa kartulid. Viimaseks raputa üle rosmariini ja soolaga ning lisa veel alles jäänud oliiviõli ja margariin. Sega pisut. Pane ahju u. 225 kraadi juurde u.15-20 min. Kuni pealt on kuldpruunid. Kartulid sobivad hästi šnitsli vm liha kõrvale ning jäävad uskumatult head ja mahlased.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee