Kasutajate retseptid

Pelmeenivorm 

Toidutare, 29. jaanuar 2012, 17:08

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
1kg pelmeene (külmutatud)
600g kodujuustu
2 hapukurki
1 purk shampinjone
ketsupit
150g riivitud juustu

Valmistamine
Võta kõrgema äärega (hea oleks kui on kandiline) küpsetusvorm. Laota kõik pelmeenid sinna laiali. Pelmeenidele ja nende vahedesse mis jäi, kata kodujuustuga. Järgmisena pane piisavalt ketsupit nii et ta kataks kogu pinna. Seejärel viiluta kurk ja puista peale, samuti tee seentega. Ning viimasena laota peale riivitud juust ja pista ahju. 180 kraadi juures kuskil 40 kuni 50 minutit seni kuni juust on kenasti kuldseks küpsenud. Keera ahi kinni ja jätta vorm veel 10 minutiks ahju järelküpsema. Toit on maitsev ja läheb kindlasti peale pere mees poolele!!! Väga toitev!!!

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee