Kasutajate retseptid

Kanapada 

Toidutare, 3. detsember 2011, 13:22

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
2 punast sibulat
3-4 küüsluaguküünt
400-500 g kanaliha
4 tomatit
3 porgandit
5-6 kartulit
400g valgeid konservube
5dl vett
200g naturaalsooles grillvorsti
praadimiseks õli
tšillipipart
soola
pipart

Valmistamine
Prae sibularõngad ja küüslauguküüned kergelt õlis läbi. Lisa juurde tükeldatud kanaliha. Vala pannile ratasteks lõigatud porgandid ning valgete ubade konserv koos vedelikuga. Kuumuta pidevalt segades ja maitsesta soola ning pipraga. Koori kartulid, lõika kuubikuteks või sektoriteks ja lisa pannile. Lõika tometid sektoriteks ja lisa pannile. Kalla juurde vesi ja lase madalal kuumusel haududa, kuni kõik koostisained on pehmed. Lõpuks lisa tükeldatud vorstikesed ning hauta rooga just nii kaua, et grillvorstid valmiksid.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee