Kasutajate retseptid

Kana Hiina moodi 

Toidutare, 6. november 2011, 09:01

Kogus: viiele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 porgandit
1sibul
1 paprika
1cm ingverit
2 küünt küüslauku
400g kanafileed
Natuke lillkapsast
Karrit
Punane terav paprikapulber
Soola
Tärklist
Broilerimaitseaine

Valmistamine
Lõika porgandist rattakesed, haki sibul, paprika, ingver, küüslauk ja kanafilee. Pane kõik pannile praadima Lisa maitseained. Prae kõik koostisosad pruunikaks. Kalla segu potti. Lisa vett niipalju, et saaksid hautise. Lisa lillkapsas. Keeda koostisained pehmeks ja vajadusel maitsesta. Tee külmast veest ja tärklisest klaasi sisse segu. Keera pliit kinni. Kalla tärklisevesi hautisesse, täpselt niipalju, et jääks kisselli moodi. Tärklist ei tohi keeta, sest siis ta läheb veeks tagasi.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee