Kasutajate retseptid
6. november 2011, 08:36

Kodune seljanka kartuliga

Kogus: viiele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 sibulat (rusika suurust)
6 viinerit
70-100g suitsuvorsti
50-100g sealiha
100g sinki
3/4 klaasi ketšupit
200g marineeritud kurki
4 kartulit

Valmistamine
Prae viinerid, suitsuvorst, sealiha ja sink pannil ilusasti pruunikaks. Pane potti vesi keema (kuskil pool potti) Kalla praetud lihad-vorstid potti. Pane pannile sibul ja marineeritud kurk. Lase 5 min praadida. Kalla peale ketšup. Lase praadida niikaua, et ketšup on ilusasti läbi keenud, sest siis ei jää supile toorest maitset. Lisa segu potis keevale segule. Lase keema tõusta ja lisa siis tükeldatud kartul. Keeda, kuni viimased on pehmed. Lisa nüüd 100 ml marineeritud kurgi vedelikku. Lase supil veel kord keema tõusta. Maitse, vajadusel lisa soola või pipart, ka puljongikuubik võib sobida. Mida kauem keeb, seda maitsekamaks supp muutub.