Seljanka
Kogus: viiele
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
Vesi
Loorberilehte 2-3.
Kas seakont või (loomaliha pulj.kuubikud)
3 keskmist sibulat
2-4 hapukurki(marineeritud kurki)
3-5 spl.tomatipastat
Viinereid,sinki või suitsuvorsti
Sealiha
1 suurem porgand
2-3 kartulit
Valmistamine
Keeda puljong kontidest või kuubikutest. Prae läbi pannil sibul ja porgand lisa siis hapukurk prae veel natuke ja lisa tomatipasta. Sega läbi hauta natuke ja lisa potti puljongile lisaks. Siis tükelda lihatooted prae läbi ja lisa puljongile. Kui kõik on lisatud hauta supp , kuni köögiviljad pehmed. Maitsesta ja lisa rohelist. lihatoodedest võid lisada kõike mis meeldib:)
Kommentaarid (0)