Kasutajate retseptid
23. juuli 2011, 15:27

Hautis värsketest juurviljadest

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
250g hakkliha 1 kaalikas 1 nuikapsas 1 peotäis porgandeid 5 keskmist kartulit
1 peotäis türgiubasid 2 keskmist sibulat 2 tassi vett soola hakklihamaitseainet lihaüldmaitseainet õli hapukoort

Valmistamine
Hakkliha pruunistada potis õli ja maitseainetega,kuni enam punast liha näha pole.Valada vesi peale ja hautada 10 min.Juurviljad puhastada ja tükeldada.Lisada nuikapsas,porgand ja kaalikas.Hautada 20 min.Lisada ülejäänud juurviljad.Maitsestada soolaga.Potis segada kõik segamini.Hautada seni,kuni kõik juurviljad on valmis.Sobib sõõmiseks hapukoorega.