Kasutajate retseptid

Normandia tort 

Toidutare, 27. mai 2011, 17:26

Kogus: kaheksale

Koostisosad
[PÕHI]
250 g jahu
125 g võid
pisut soola
1 tl suhkrut
1 muna
25 ml piima
paksemat õunamoosi
[TÄIDIS]
6 muna
300 g suhkrut
300 g sulatatud võid
30 ml koort
vanilli

Valmistamine
1. Sega jahu ja või, lisa sool, suhkur, munad ja piim. JÄTA 12 TUNNIKS KÜLMIKUSSE ! 2. Tordivorm vooderda taignaga ja küpseta 190 kraadi juures 15-20 minutit. 3. Määri peale paksemat õunamoosi. Moosi peale tee Normandia täidis. 4. Sega munad suhkruga, lisa sulatatud või, koor ja vanill. Vala täidis taigna peale vormi ja küpseta 180 kraadi juures umbes 30 minutit. 5. Kaunista tuhksuhkru ja paradiisiõunaga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee